Šarm i naklonost

Od samog početka mali gradovi stječu šarm i naklonost osebujnim pothvatima koji ih trajno obilježe privlačeći njegove građane, ali i one iz neposrednog i šireg okruženja, na mjesta koja postaju trajno prepoznatljiva.

Kada posjetite neki grad i želite upoznati njegove specifičnosti, svakako se usmjerite i na njegovu gastronomsku ponudu. Zateknete li se u Sisku neizostavno svratite u restoran COCKTAIL u samom središtu grada. Neka vas ne iznenadi da ste u manjem gradu pronašli restoran uređen prema najvišim svjetskim standardima, s gastronomskom ponudom koja intrigira najbolje poznavatelje, s osobljem školovanim u zemlji i inozemstvu, s ozračjem koje će vas ponovno vratiti na ovo izuzetno mjesto.

Restoran COCKTAIL otvoren je kao pečenjarnica 1991. koju je obitelj Kramarić, kao svoj obiteljski posao, već 1995. godine transformirala u restoran. Posjetitelji su odmah prepoznali kvalitetu ponude i osoblja, uočivši razliku u odnosu na slična mjesta u gradu. Gastronomska ponuda bila je specifična i inovativna, okruženje opuštajuće a osoblje je od početka njegovalo individualni pristup prema svakom gostu.

Cocktail - O nama - povijest
Cocktail - O nama - povijest

Ljubav prema hrani

Nakon 14 godina rasta i razvoja obitelj Kramarić 2005. godine renovira i proširuje restoran na 150 mjesta, uređuje terasu koja izlazi u mali park s vodoskokom, nadasve profilirajući svoju gastronomsku ponudu. Tako Sisak dobiva respektabilan restoran kojeg se ne bi posramili ni veliki svjetski gradovi.

U međuvremenu Sanjin i Goran (konobar i kuhar) prolaze dodatnu edukaciju u zemlji i inozemstvu, stvarajući s roditeljima jedinstven restoran.

Okusi i mirisi hrane koju ćete ovdje kušati trajno će vas zarobiti, jer ono što nepce kuša ne zaboravlja se. Iznova ćete se vraćati sami, s rođacima, prijateljima, poslovnim partnerima sigurni da je u pitanju kreativna kuhinja, oplemenjena jela, vrhunsko aranžiranje i posluga.

Restoran COCKTAIL mjesto je gastronomskog uživanja i opuštanja.

REFERENCE:

  • 12 godina među 100 najboljih restorana u Hrvatskoj
  • “Dobri hrvatski restorani”, Večernji list
  • COCKTAIL svrstan među 3 najbolja hrvatska kontinentalna restorana
  • ZLATNA VIKTORIJA- najbolji restoran u Sisku
  • ZLATNA VIKTORIJA-Anđelko Abramović-najbolji konobar
  • HRVATSKI SOMMELIER KLUB- Ivan Kramarić-sommelier
  • HRVATSKI SOMMELIER KLUB-Anđelko Abramović-sommelier
  • ITALIAN CULINARY INSTITUT ETOILE. Goran Kramarić

      i mnoga druga priznanja s gastronomskih prezentacija.