Restoran Cocktail organizira predavanje 24.1.2020. od 18:00-21:00 h na temu “Nutricionizam danas – trendovi antistress & antiaging prehrane”. Predavanje će voditi dr.sc. Mirela Marić, vlasnica Nutrilife centra i glavna nutricionista prve tri sezone showa “Život na vagi”.

Kako je vrijeme blagdana iza nas i period kada prekomjerno uživamo u jelu i piću. Poneseni dobrim blagdanskim raspoloženjem ne vodimo računa o prehrani kao obično. Novo doba nutricionizma upravo predstavlja – efikasnu zdravu prehranu temeljenu na medicini i dijagnostici koja je prilagođena svakom pojedincu s obzirom na stil života, prehrambene navike, zdravlje općenito.

Cilj predavanja je ponuditi široj javnosti dobre prakse novih trendova u prehrani i kako ih možemo prilagoditi sebi, te primjeri kako se hraniti na “zdrav” i pravilan način s obzirom na današnji ubrzani tempo života koji svi živimo.

Nakon predavanja dr.sc. Mirela Marić i mag. Branka Bunić odgovarat će na pitanja posjetitelja predavanja i ponuditi dobre prakse novih trendova u prehrani. Slaganjem posebno balansiranih jelovnika Restoran Cocktail postaje prvi restoran u Sisku koji priprema takvu vrstu hrane za svoje posjetitelje.

Svima posjetiteljima predavanja podijelit će se Personalizirane pozivnice za besplatno nutricionističko savjetovanje u Nutrilife Centaru.

Rezervirajte svoje mjesto na predavanju pozivom na broj 044/549/137 ( broj mjesta je ograničen).

https://facebook.com/events/s/predavanje-nutricionistice-prv/1043227942695851/?ti=as

Ostavi odgovor

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.