Što je catering?

 

Po definiciji, catering je služba koja se brine za opskrbu hranom i pićem putnika zrakoplovnih kompanija, uzvanika i gostiju različitih društvenih događaja i zabava. Dakle, catering nije dostava pizza i čevapa u kuću. Catering je ozbiljna stvar kojom se Vi predstavljate kao domaćin Vašim gostima, uzvanicima, poslovnim partnerima. Naš je cilj, ne samo pružiti Vam gurmanski¬ doživljaj nego da cjelokupna svečanost bude ogledalo vašeg dobrog ukusa. U današnje vrijeme catering usluge činimo dostupnima svačijem džepu, krenuvši od basic do excelent ponude cateringa.

BASIC CATERING …… uključuje dostavu hrane u Vaš prostor.

HIGH CATERING …… uključuje dostavu hrane u Vaš prostor, postavu švedskog stola, tanjure, vilice, salvete.

EXCELENT CATERING …… uključuje dostavu hrane u Vaš prostor, postavu švedskog stola, tanjure, vilice, salvete, pomoćne stolove:visoke, niske, stolnjake i konobara koji će se brinuti o organizaciji cateringa.

Catering Kramarić 1
Catering Kramarić 3

Navedene ponude cateringa podrazumjevaju topla jela dostavljena u termo-boxovima i servirana u toplim banjama. Izbor jela ovisi o broju Vaših uzvanika,prigodi,godišnjem dobu i Vašim željama. 23 godina iskustva i neiscrpna kreativnost udružena s ljubavlju zaposlenih prema onome što rade čini „CATERING KRAMARIĆ“ najboljim partnerom kada je rijeć o proslavama svih vrsta.

Naručite naš catering već danas! Kontaktirajte nas putem naše online rezervacije ili nas nazovite na:

Tel/fax: +385 44 / 549-137

Mobitel: +385 91 / 269-2999 ili

+385 91 / 269-2990